FRI FRAGT OVER 499,-
PRISMATCH
14 DAGES RETURRET
20% VELKOMSTRABAT Kode: SALE

Handelsbetingelser

GENERELLE OPLYSNINGER

Virksomhedens juridiske navn: HUSET NO. 17 ApS

CVR-nr.: 35233709 

Adresse: Nygade 17, 6950 Ringkøbing, Danmark 

Mailadresse: mail@husetno17.dk

Telefonnummer: 93601722

 

 

BESTILLING

Når du har fundet de varer du ønsker at købe og lagt dem i indkøbskurven, skal du udfylde dine personlige oplysninger og kreditkort informationer. Først når du har accepteret handelsbetingelserne, og gennemført betalingen, modtager du automatisk en ordrebekræftelse på mail. Vi tager forbehold for trykfejl og udsolgte varer.

 

 

UDSOLGTE VARER

Det kan hænde at en bestilt vare er udsolgt, og ordren derfor må annulleres. I dette tilfælde vil kunden blive kontaktet hurtigst muligt og blive informeret herom. 

 

 

BETALING

De mulige betalingsmåder er Dankort, Visa, MasterCard og Maestro og Mobile pay. Betalingen bliver først trukket når varen er sendt fra vores lager. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det godkendte beløb, og der opkræves ikke gebyr for betaling med betalingskort.

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes. 

 

 

FRAGT

Forsendelsen af varer sker med GLS, DAO, Bring eller Postnord.

Der er fri fragt ved køb over 499,-.

 

 

RETUR OG FORTRYDELSESRET

HUSET NO.17 tilbyder 14 dages fuld returret gældende fra den dag du modtager varen. Varen returneres naturligvis ubrugt, med pris mærker intakte og i samme stand som ved modtagelsen. Det er købers ansvar og omkostning at returnere en vare. Varen skal sendes direkte til vores butik HUSET NO 17 Nygade 17, 6950 Ringkøbing. Den skal sendes inden for vores åbningstid som er mandag til fredag 10.00-17.30 og lørdag 9.30-14.00.

Når du shopper varer på udsalg på vores webshop, har du ifølge loven altid 14 dages fuld returret.

Ved returnering skal returformularen udfyldes og medsendes.

Du skal selv betale for at returnere pakken til os, og det er dig der hæfter, hvis der opstår en skade under returtransporten. Du kan ikke fortryde dit køb ved at nægte at modtage varen. Hvis du ikke afhenter din pakke, og den kommer uafhentet retur til os, fratrækkes 49 kr. fra din ordre.

 

 

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi og det skyldes, at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage. Varen må ikke lugte af røg, skyllemiddel eller parfume. Dette kan også være med til at forringe dens handelsmæssige værdi og kan resultere i, at købsbeløbet ikke returneres til fulde.

 

 

Varen sendes til:

HUSET NO. 17 ApS

Nygade 17

6950 Ringkøbing

Danmark